top of page

Hi ... ik ben Yohaila

gecertificeerd masseuse en

personal mental physical coach

yohaila yoga kleinwellness massage menta
Mental Coaching

In 2019 heb ik mijn diploma mental coach behaald. Tijdens deze opleiding word je zelf helemaal onder de loep genomen. Je gaat een reis maken door middel van zelfreflectie. Doordat je het zelf hebt moeten ervaren, leer je hoe je in een bepaalde situatie een persoon kunt bereiken en begeleiden.

Ik geef persoonlijke begeleiding om je gedachten de baas te worden. Je krijgt de controle over je leven  terug en de mentale- en fysieke balans hersteld zich.

Bent je benieuwd of wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Ik ben Yohaila Martis

en in 1965 geboren op Curaçao. Ik ben mijn hele leven bezig met hoe het lichaam functioneert en hoe mentaal en fysiek gerelateerd zijn. Door mijn opgedane kennis en ervaring kunnen we er samen voor zorgen dit ook blijvend toe te passen in jóuw hele leven.

Wat betekent mijn ondersteuning?
Opleiding en ervaring

In mijn 14-jarige carrière als internationale showdanseres heb ik hard gewerkt om op dat podium te staan. Hierdoor heb ik geleerd dat als je echt iets wilt bereiken, je dat ook daadwerkelijk kunt. Het heeft mijn zelfvertrouwen, balans en kracht ontwikkeld.

Als yoga-docente ben ik heel bewust van mijn lichaam geworden. Ik heb geleerd en zelf ervaren hoe balans te vinden is door meditatie en ademhalingsoefeningen.   

Als Ayurvedische voedingscoach weet ik welke voeding en kruiden verbetering geven in jouw specifieke situatie.

Als sportinstructrice en- therapeute, personal coach en allround masseur ben ik bekend met de oorzaken van lichamelijke spanningen en klachten. Ik weet welke invloed die hebben op de algehele gesteldheid en de noodzakelijke balans.

Door de resetmethodemassage breng ik bijvoorbeeld totale ontspanning en daardoor verlichten de klachten aanzienlijk en ontstaat rust in hoofd en lichaam.

Hoofd en lichaam horen in balans te zijn en ik kan de verbinding creëren waarmee ik die balans weer terug komt. Ik richt mij voornamelijk op ingrijpende gebeurtenissen, stresssituaties en de zoektocht naar jezelf.

Ook geef ik begeleiding in geweldloze communicatie. Je leert woorden te gebruiken om gehóórd te worden en juist met liefde naar de ander te blijven luisteren. Niet om te pleasen of op je tenen te lopen maar om de eigen boodschap over te brengen.

bottom of page