top of page
Student Paper Writing
Schrijf zelf een review

dank voor het invullen!

behandeling:  .. wat een vakvrouw

Ik kon niet meer links en rechts kijken zo vast zat mijn nek,na behandeling van Yohaila is het weer heerlijk los. Afgelopen week had ik het vreselijk in mijn rug nu na de behandelijk is het helemaal goed gekomen,ongelooflijk wat een vakvrouw is Yohaila.

Cees

coaching:  .. waarmee ik verder kan

Yohaila is warm en oprecht. Luistert met volle aandacht zonder vooroordeel. Ik voelde mij tijdens de vijf sessies die ik bij haar had veilig en begrepen. Ik was vastgelopen en heb aan haar duidelijkheid en de wijze waarop zij dit heeft aangepakt veel gehad. Voor iemand die even niet weet hoe het verder moet biedt ze een helpende hand. Ik moest heel diep en terug naar het verleden maar dit luchtte ontzettend op. Zij heeft mij praktische tools aangereikt waarmee ikzelf verder kan. Lieve Yohaila dank je voor je hulp en wijze woorden tijdens onze gesprekken. Het heeft mij mooie nieuwe inzichten gegeven waardoor ik dichter bij mijzelf ben gekomen. Jan

rustpunt in stressvol leven

Regelmatig maak ik gebruik van een sport en/of ontspanningsmassage. Een rustpunt in mijn stressvol bestaan. Regelmatig worden er door Yohaila ook knopen verwijderd en opgelost. Met daarbij de vermanende woorden; doe dit of dat, neem je rust, denk aan jezelf. Klein Wellness wil ik zeker aanbevelen!!!

van harte aanbevelen

Ik ben een tevreden klant van Kleinwellness. Destijds ben ik met Kleinwelness in contact gekomen in verband met nek- en schouderklachten. Ik vind Yohaila een vakvrouw en ik kan haar van harte aanbevelen.

heerlijke sportmassage

Net een heerlijke sportmassage gehad. Ik had in mijn hele lijf spanning zitten toen ik opstond van de bank voelde ik mij gelijk 10 keer beter.. Dank je wel! Ik kom snel terug.

knopen los maken

Johalai heeft een Kracht in haar Handen ongelooflijk. Krijgt ze iedere Knoop in je spieren mee los.

vast zittende schouders

Net terug van een heerlijke massage .ging voor een ontspannings massage. Maar zat behoorlijk vast in mijn schouders. Ook daar wist yohaila raad mee! Zeker een aanrader! Bedankt meid!

bottom of page